XVI REUNIÓ TÈCNICA DE CONSERVACIÓ-RESTAURACIÓ

COMITÈ

Comitè organitzador

Junta de Conservadors Restauradors Associats de Catalunya (CRAC):

Ruth Bagan, Lídia Balust, Àlex Castro, Laia Duran, Anna Ferran, Marta Gabernet, Olga Íñigo, Núria Jutglar, Nieves Marí, Maria Teresa Sala

L’Associació. Qui som CRAC i què fem?


Comitè científic


Anna Bertral, conservadora-restauradora. Tècnica del Laboratori de Conservació-Restauració de la Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

Juan Luís Campoy, llicenciat en Belles Arts. Professor associat al Departament d’Arts Visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona i professional independent en l’àmbit de l’audiovisual, l’arquitectura efìmera i la museologia.

Toni Escudero, enginyer en geomàtica i topografia. Professional independent, 3peus_taller de topografia, topografia en l’entorn de la propietat, cartografia i fotogrametria d’elements de patrimoni.

Laura Fuster, conservadora-restauradora. Professora titular del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Universitat Politècnica de València.

Esther Gual, conservadora-restauradora. Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya.

Paloma Gueilburt, historiadora de l’art i documentalista. Tècnica del Repositori Digital del Centre d’Estudis i Documentació del Museu d’Art Contemporani de Barcelona

David Iglesias, arxiver. Cap de la Secció de Documentació Fotogràfica i Audiovisual del Centre de recerca i difusió imatge de Girona.

Néstor Marqués, arqueòleg. Professional independent, investigador especialista en tecnologia aplicada al patrimoni i divulgador cultural.

José Manuel Pereira, conservador-restaurador. Professional independent, consultor, tècnic i investigador en l’àmbit de la digitalització, documentació i diagnòstic del patrimoni cultural amb tècniques de la imatge.

Trinitat Pradell, física. Catedràtica del Departament de Física. Universitat Politècnica de Catalunya.


Coordinació

Kusi Colonna-Preti

Natàlia Sánchez


Secretari administratiu

Patricio Bottos


Agraïments

Laura Gausa

Beatriz Montoliu

Isabel Ayala