XVI REUNIÓ TÈCNICA DE CONSERVACIÓ-RESTAURACIÓ

PATROCINADORS

La realització de la Reunió Tècnica no seria possible sense la col·laboració del sector públic i privat. Gràcies a les col·laboracions econòmiques o de serveis i materials es pot organitzar aquest congrés internacional que ja celebra la XVI edició.

Les aportacions econòmiques s’inverteixen principalment en la publicació de les actes del congrés, la traducció simultània de les comunicacions orals, l’elaboració d’elements gràfics per a la difusió i la coordinació del congrés.

Aquesta XVI edició ve recolzada per l’experiència positiva i el ressò de les anteriors que han estat referència en l’àmbit nacional. Les Reunions Tècniques permeten la formació dels professionals, contribuixen a donar a conèixer els ponents i afavoreixen el contacte entre els professionals per formar equips de treball.

Contribuint en la seva organització i en el seu bon funcionament, estàs ajudant també a difondre i recolzar la professió, objectius principals de l’associació.

Si ets una empresa o una entitat i vols col·laborar, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment  a seguir per fer-te patrocinador.

reuniotecnica@cracpatrimoni.com

ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:
AMB LA COL.LABORACIÓ DE:
PATROCINADORS: