XVII REUNIÓ TÈCNICA

COMITÈ


Comitè organitzador

Junta de Conservadors Restauradors Associats de Catalunya (CRAC):

Mercè Gual, Ramon Solé, Marta Freixa, Carles Ribó, Esther Llorca, Guillem Massalles, Glòria Palomares, Glòria Burjons, Patricia Rebollo, Isabel Garcia.

L’Associació. Qui som CRAC i què fem?


Comitè científic

 

Silvia Garcia Fernandez-Villa, Doctora en Belles Arts. Professora del Departament de Pintura i Conservació-Restauració de la Facultat de Belles Arts de la Universidad Complutense de Madrid.

Esther Gual, conservadora-restauradora. Coordinadora de l’àrea d’Art Contemporani i del Departament de serveis tecnico-científics al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya. Supervisora de la instal·lació radioactiva al CRBMC.

Rosina Herrera, Doctora en Ciència i Restauració de Patrimoni històric-Artístic. Photograph Conservator al Rijksmuseum, Amsterdam.

Silvia Marin, conservadora-restauradora i arqueòloga. Professora de conservació-restauració de béns arqueològics a l’ESCRBCC

Silvia Noguer, conservadora-restauradora. Responsable del Departament de Conservació- Restauració del MACBA

Clara Sánchez-Dehesa, conservadora-restauradora. Coordinadora del programa de l’Arxiu Elías Querejeta Zine Eskola.

Carlota Santabárbara, conservadora-restauradora, historiadora de l’art i Doctora en conservació d’Art contemporani. Beca d’investigació en el Departament d’exposicions del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía.

Anna Vila, conservadora-restauradora i doctora en química analítica. Responsable de la conservació-restauració de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació la Caixa i professora de Conservació Preventiva al Màster oficial en Arxivística i Gestió de Documents a la UAB.

Maria Vila, conservadora-restauradora. Tècnica en Conservació Preventiva al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Membre de la comissió de Conservació Preventiva de la Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya.

Marta Vila, conservadora-restauradora. Professora associada al Departament de Conservació-Restauració de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.


Coordinació

Núria Piqué


Secretari administratiu

Patricio Bottos


Agraïments

Anna Badia

Raquel Castillo

Gemma Edo

Miriam Lozano

Joan Pifarré

Sílvia Villà